Bemanning

Proffice AB

Proffice Industri & Logistik arbetar inom tre huvudsakliga områden; logistik, industri och teknik. Exempel på yrkeskategorier: Truckförare, lagerarbetare, montörer, logistiker, inköpare, speditörer, felsökare, CNC-operatörer, servicetekniker, reparatörer, produktionspersonal, maskinoperatörer och tekniker.

Kontakta Proffice för mer information:
Gävle
Avesta
Falun/Borlänge

Nordecta AB

Nordecta AB
Atlasgatan 11, 802 86 Gävle
Tel: 026 -2 30 80

Nordecta AB har är nischat på bemanning och entreprenader inom industri, verkstad, bygg samt lager och logistik.

Svenska Jobbpartner & Företagspartner AB

Svenska Jobbpartner & Företagspartner AB i Söderhamn, är en regulator på den regionala arbetsmarknaden inom Gävleborgs län. Ambition är att hjälpa företag att överbrygga tillfälliga personalvariationer samt stödja människor till att förbättra sitt arbetsliv och sin karriär. Företaget drivs av engagerade personer med mångårig erfarenhet av rekrytering, entreprenörskap, bank/finans, försäljning och produktion.

Tjänster:
  • Bemanning
  • Förmedling
  • Rekrytering
  • Omställning
  • Karriärcoaching / Jobbcoachning
Kontakt: Håkan Åslund, Informationsansvarig.
E-mail: hakan@jobbpartner.se
Mobile: 0703 600 855
Address: Södra Hamngatan 50 SE-826 50 Söderhamn
Hemsida: www.jobbpartner.se

Samhall AB

Östra Hantverkargatan 62
803 10 Gävle
Tel 026-17 65 25
Mobil: Jan Tegnér, Distriktschef 070-322 80 75
Hemsida: www.samhall.se

Samhall i Söderhamn är sedan 1992 leverantör av dragkablage till Volvo personbilar - ca 120.000 kablage per år. Till det tillkommer leveranser av komponenter för olika specialfordon, som polisbilar och ambulanser. Samhall är dessutom ensam leverantör av komponenter till Volvos elbilar. Totalt arbetar 104 personer på fabriken i Söderhamn. Samhalls huvuduppgift är att utveckla människor med funktionsnedsättning genom arbete på marknadsmässiga villkor i konkurrens med andra.