LS Cargo Logistics växer i Gävle


LS CARGO LOGISTICS AB etablerade företaget och Sverigekontoret i Gävle den 1 januari 2016. Företaget har vuxit snabbt på kort tid och har nu 4 anställda. LS Cargo har globalt en omsättning på ca 100 MEUR.
 
LS CARGO LOGISTICS är en världsomspännande projektspeditör med huvudkontor i Bremen, Tyskland. Förutom specialiseringen på skrymmande och tunga transporter är LS Cargo även en partner när det gäller internationell spedition (standard spedition), och ombesörjer transporter till  sjöss, väg och flyg. 
 
LS Cargo,s kunder, som avser tjänster som projektspeditör, bygger ofta anläggningar på avlägsna platser i outvecklade länder.
 
- Vi bygger en "pyramid" tillsammans med våra kunder" då vi håller samman hela logistikkedjan för olika siter runt om i världen. Då det kan handla om en inledande leverans av exempelvis en tung skrymmande transformator med en vikt kring 350 ton, som följs upp av containerskeppningar och flygfrakt, säger VD Andreas Larsson, LS Cargo Logistics AB i Gävle. 
 
- Att växa inom området spedition, som avser varor som trafikerar vårt närområde i Mellansverige, både export och import, är den utmaning som ligger närmast framför oss, fortsätter Andreas Larsson.
 
Styrkan som vi har med oss, är att ta helhetsansvar och erbjuda skräddarsydda transportlösningar i nära samarbete med LS Cargo.s egna kontor och globala nätverk av partners. LS Cargo kan även erbjuda lagerhållning och tullklarering.
 
Förutom kontor i Sverige och Tyskland finns LS Cargo Logistics i Tjeckien, Finland, Dubai och Kina.
 
Du hittar kontaktuppgifter här>>(länk till sjötransporter)
 
Läs mer här>> ls-cargo.com